16-dec-2016: Kerstconcert Horssen


Een concert, verzorgt door de fanfare Excelsior Horssen die op die avond natuurlijk ook optrad. Zoals ieder jaar was er ook dit jaar een gevarieerd programma ten gehore gebracht.

9-jun-2017: Intocht 4-daagse Druten

Zoals gebruikelijk werd ook dit jaar de intocht van de Drutense 4-daagse muziekaal begeleidt. Verschillende nummers werden ten gehore gebracht om de wandelaars tijdens hun intocht te ontvangen.

22-okt-2016: Concert Haps

Op zaterdagavond 22 oktober was Excelsior te vinden bij de Posthoorn te Haps. Hier werd onder andere een gedeelte uit het melodisch repertoire ten gehore gebracht.

17-okt-2015: Concert met DES Leuth

Op zaterdagavond 17 oktober zal Excelsior te vinden zijn op het concert wat gehouden wordt in Leuth. Hier wordt onder andere samen met DES een mooi gedeelte uit ons repertoire ten gehore gebracht. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

31-aug-2014: Toeristische Markt Deest

Op deze toeristische markt zal Excelsior natuurlijk ook weer van de partij zijn. Zo zal er een optreden zijn van de slagwerkgroep, maar is er ook een stand waar van alles te koop is.

Natuurlijk zal er op deze markt veel meer te doen zijn, dus je komt toch zeker ook kijken ?

Toeristische markt Deest

22-jun-2014: Muziekaal Maas en Waal Wamel

Niet voor de eerste keer trad Excelsior op tijdens het muziekaal Maas en Waal festival, wat jaarlijks wordt gehouden in Wamel. Verspreid door het dorp waren en verschillende locaties waar van alles ten gehore werd gebracht. Zo trad Excelsior op in een mooie kiosk aan de Lakenstraat.

21-dec-2013: Kerstconcert in Horssen

Zoals voorgaande jaren gebruikelijk was, waren we met Excelsior ook deze keer weer van de partij op het kerstconcert van fanfare-orkest Excelsior in Horssen.
Het dorpshuis was zeer gezellig ingericht en een 50 gasten woonde de avond bij.
Een kleine fotosessie (klik op menu 'fotos') geeft een beeld van deze avond.

24-nov-2013: Sinterklaas in Deest

Sinds vorig jaar staat Excelsior in het Trefpunt opgesteld om Sinterklaas met zijn gevolg een warme welkomst te geven.Ook dit jaar waren we er weer, en dat leverde een paar leuke plaatjes op.

Kijk onder menu 'foto' voor een fotoserie.

12-aug-2013: Muzieklessen in groepsverband

Muzieklessen

Muzieklessen hoeven niet veel te kosten. Vanaf dit seizoen start slagwerkgroep Excelsior met muzieklessen in groepsverband door professionele docenten. Wil je meer weten hierover, klik dan op de folder hiernaast.

25-aug-2013: Toeristische Markt Deest

Op deze toeristische markt zal Excelsior natuurlijk ook weer van de partij zijn. Zo zal er een optreden zijn van de slagwerkgroep, maar is er ook een stand waar van alles te koop is.

Natuurlijk zal er op deze markt veel meer te doen zijn, dus je komt toch zeker ook kijken ?

Toeristische markt Deest

20-jun-2013: Diploma-regen

Afgelopen week gingen vier slagwerkers op weg naar Tilburg voor hun examen.

Mardie (helaas niet op de foto) en Tom (rechts) slaagden beide met lof voor hun slagwerk C diploma, met resp. 57 en 54 punten.
Milan(links) heeft zijn A diploma gehaald met 42 punten, en Jimmy(midden) slaagde voor zijn A-examen met 47 punten.

Om te slagen zijn 36 punten vereist en vanaf 54 punten ben je met lof geslaagd.

Proficiat allen !